keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

San Francisco

Jou!
Ensimmäistä kertaa Miamin jälkeen yövytään samassa paikkassa 2 yötä. Best Western Americania, 195€ + pysköinti 20$/ vrk. Ihan perus mesta taas, retrosisustuksella.
Ensimmäinen ilta meni taas hämmästellessä ja tutustuessa kaupunkiin. Käytiin moikkaamassa näitä merinorsuja vai mitä ovatkaan, komeita ja äänekkäitä kavereita. Alcatraz´n vankila-risteilyt oli loppuunmyyty. Kannattanee varailla ajoissa.

päällikkö


Meillä oli huoneessa ipdod telakka johon saa puhelimen yöksi näppärästi lataukseen eikä tarvi kikkailla adapterin kanssa. Edelliseltä asukkaalta oli jäänyt herätys päälle, joten mekin heräsimme aamu kuudelta AC/DC Stiff Upper Lip -sointiin. Minä tykkäsin, Suvi ei =)

Toinen päivä meni katuja kulkiessa ja shoppaillessa. Otettiin iltapäivällä ns. kalliokierros ja käveltiin kaupungin läpi satamaan ja pysähdeltiin aina janon iskiessä lähimpään juottolaan. Oltiin jo hyvässä pöhnässä kaupungin toisella puolen ja otettiin klassinen kaapelikärry takaspäin =)
sumuinen kaupunki
San Francisco on iso kaupunki n. 800.000 tyyppiä. Monenlaista persoonaa, kodittomia, kerjääjiä, itsekseen puhujia/ jammailijoita ja muuten vaan outoja tyyppejä. Pari hänmiestäkin (transu) nähtiin. Paikalliset polttelee jotain omia yrttejänsä sätkissään...

Viimeisenä aamuna lähdettiin katsomaaan Muir Woodsin tuhatvuotisia puita. Oli sunnuntai ja paikalla oli muitakin. Parkkipaikka oli kiven takana ja kävelymatkaa olisi kertynyt liikaa aikatauluun ja viitseliäisyyteen nähden joten jääköön ensi kertaan. Monta muutakin seikkaa ollaan tällä reissulla jätetty seuraavaan kertaan. Tullaan siis joskus uudestaan. Eihän tällaisen jälkeen mihinkään tjärebörin pakettimatkalle voi lähteä =)

Golden gate. Sillalta hyppää parisenkymmentä onnetonta sielua/ vuosi, suikkaritarkoituksessa. Sunnuntaina meni taas yksi mutta jäi henkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti